Kiihottava nainen hiusmallit pyöreät kasvot

mutta myös ylöspäin. Hyvä valinta on myös pitkät, suorat hiukset, jotka on kerrostettu edestä leukalinjan kohdalta alaspäin. Pyöreiden kasvojen haasteena on, millainen kampaus saa kasvot näyttämän kapeammilta eikä korosta niiden pyöreyttä. Contour-värjäyksessä tavoitteena on harmoninen kokonaisuus, joka sopii kantajalleen täydellisesti eikä vain pähän vaan myös hänen elämäntyyliinsä! Ovaalit kasvot: Klassinen polkka otsatukalla toimii ovaaleille kasvoille. Suora, pitkä malli leikkaa leukalinjaa. Ohimoita ja leukalinjaa voi korostaa vaaleammilla osioilla ja kasvot kehystä tummemmilla raidoilla.

Kampaus kasvojen: Kiihottava nainen hiusmallit pyöreät kasvot

Bonus: elämäntyyliin mätsävä tukka, elämäntyyli, tavat ja tottumukset vaikuttavat yllättävän paljon hiusmallin valintaan. Kaikki hiusmallit eivät sovi kaikille kasvoinpiirteille. Kyseiset mallit vain korostavat neliön muotoja kasvoissa. Rikotut latvat ja kiharat ovat erinomaisia valintoja. Yleensä ihmiset ovat joko tai. Vältä: Lyhyttä polkkamallia ja graafisia muotoja. Pitkät kasvot ovat pidemmät kuin kasvojen levein kohta on leveydeltän.

Videos

Joeann from. Pyöreät kasvot muistuttavat mittasuhteiltaan usein neliön muotoisia kasvoja, mutta leuka on usein pyöreämpi ja kasvonpiirteet muutoinkin pehmeämmät. Suosi siis pituutta, kerroksia ja pehmeyttä. Ennen värjäystä arvioidaan kasvojenmuoto: ovatko ne enemmän kärjellän vai kannallaan seisova kolmio. Sydämen muotoiset kasvot ovat leveämmät otsan kohdalta kuin leukalinjan kohdalta. Anna kampaukselle korkeutta, jotta kasvot näyttävät pidemmiltä. Värjäystekniikka perustuu vaaleiden ja tummien sävyjen vuoropuheluun: tummat imitoivat varjoja ja vaaleat valoa. Vältä: Liian pitkiä hiuksia, jotka pidentävät kasvoja entisestän.

0 ajatusta “Kiihottava nainen hiusmallit pyöreät kasvot

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *