Eroottista seuraa pitkä orgasmi

eroottista seuraa pitkä orgasmi

Katsoin kipeä nilkkaani, se ei näyttänyt turpoavan, mutta siteen se olisi kaivannut. Ei todellakaan ole, sanoin. Punastuin ja pomppasin pystynpän, mutta Matias vaan hymyili ja nojasi reisiini, kun nousi ylös ja meni halaamaan Teppoa. Kun Matias pyysi anteeksi ja poistui hetkeksi ulkohuussiin, suutelimme heti Tepon kanssa toisiamme. Luotin siihen, että hän löytäisi minut kyllä, nämä maisemat olivat hänen kotiseutuaan, mutta aloin jo hätäntyä, kun aurinko näytti minusta alkavan jo laskea.

Eroottista seuraa pitkä orgasmi - Paasonen

Imin Matiaksen kieltä ja alahuulta, kun laukesin pidättäen hengitystäni ja koittaen pitä Tepon sisälläni vavahteluistani huolimatta. No et sä siltä näytä, että tuo kävely onnistuisi, enkä mä sinuna ihan noin lyhyessä mekossa tällä metässäkän konttailisi. Mä haluan, että mun mies laukeaa, kun toinen mies runkkaa sitä. Joo, mä jäin laittelemaan pihaa kun sukulaiset tulee ensi viikolla. En halunnut enä odottaa, vaan nostin Matiaksen paidan hänen pänsä yli. Enpä olisi voinut paremmin juhannusta viettä. Vein oman käteni hyväilemän itseäni ja puristin silmiäni kiinni, kun lähestyin orgasmia. Myöhemmin teimme sen kerran uudestaan erän panokaverini kanssa, mutta sitten pädyimme kumpikin tahoillemme suhteisiin, eikä enä uusittu kokemusta, Matias selitti vähän vaivaantuneesti vilkuillen Teppoa. Sperma lensi useana lämpimänä rihmana vatsalleni. Koitin nousta seisomaan kiveltä, mutta jo pari askelta saivat minut parahtamaan kivusta ja kiroilemaan äneen.

Videos

eroottista seuraa pitkä orgasmi Aatto oli vielä mennyt hyvin, mutta anopin tapa arvostella kaupunkilaisuuttani alkoi hermostuttaa minua koko ajan enemmän. Hänen nauravaiset silmänsä, hieman ylikasvanut tukkansa ja lihaksikas olemuksensa eivät todellakaan olleet epämiellyttäviä. Olimme kaikki hiestä märkiä ja huone oli täynnä hengityksen äniä ja kosteaa litinä. Mä sanoin mutsille, että me käytetän tämä ilta nyt hyväksi ja tutustutaan suhun, kun Marja ei ole sua tavannut. Hänen kätensä nousivat saman tien pitämän kevyesti kiinni olkavarsistani, eikä hän antanut minun jättä pusua pusuksi vaan suuteli minua hellän hapuilevasti. Tähän liittyi joku naisseikkailu, josta en tiennyt, vaikka olimmekin Tepon kanssa puhuneet yksityiskohtia myöten monet asiat. Inahdin, kun hän näykkäisi alahuultani. Suustani karkasi pieni oih, kun hän hieroi tervettä jalkaani painaen jalkapohjaani melko shemale cam miten saa orgasmin kovaakin. Horjahdin hieman ja Tepon käsi oli olkapälläni. Miksi helvetissä en vaan ollut vetänyt henkeä ja laskenut kymmeneen, vaan olin suutuspäissäni lähtenyt metsän tarpomaan? Hän naurahti ja teki työtä käskettyä. Mä haluan, että sekin saa tietä miten hyvin sä otat suihin, Tepon äni leikkasi hetkeksi tilanteen poikki. Teppo oli opiskeluaikana mun luona lomilla Tampereella silloin joskus ja long story short, pädyimme harrastamaan seksiä yhdessä silloisen tyttöystäväni kanssa. Luulin, että hän olisi luottanut minun vain olevan utelias. Jos metsän eksyminen johtaa tähän lopputulokseen, aion tehdä sitä paljon useammin. En olisi vielä tuntia aiemmin arvannut, että suutelisin miestäni vieraan miehen spermaa suussani.

0 ajatusta “Eroottista seuraa pitkä orgasmi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *